Oferta magazin online

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE PROTECTIA PERSOANELOR CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In conformitate cu prevederile Legii 677/2001, SCULEGERO prelucreaza date cu caracter personal, cu respectarea principiilor mentionate in continuare, in scopuri legitime. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace automate, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face cu respectarea urmatoarelor principii:

• Notificarea. Operatorul de date cu caracter personal este notificat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

• Legalitatea. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si in conformitate cu prevederile legale;

• Scopul bine¬determinat. Orice prelucrare de date cu caracter personal se face in scopuri bine determinate, explicite si legitime, adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate;

• Confidentialitatea. Persoanele care prelucreaza, in numele unei institutii, date cu caracter personal au prevazut in contractul de munca si in fisa postului o clauza de confidentialitate;

• Consimtamantul persoanei vizate. Orice prelucrare de date cu caracter personal, cu exceptia prelucrarilor care vizeaza date din categoriile strict mentionate in Legea 677/2001, poate fi efectuata numai daca persoana vizata si¬a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru acea prelucrare;

• Informarea. Informarea persoanelor se face de catre institutia care prelucreaza datele personale ale persoanei vizate;

• Protejarea persoanelor vizate. Persoanele vizate au dreptul de acces la datele care sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de opozitie si de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantei de judecata pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le¬au fost incalcate;

• • Securitatea. Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate.

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE (reglementate de Legea 677/2001):

• dreptul de a obtine de la SCULEGERO, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de SCULEGERO*;

• dreptul de a obtine de la SCULEGERO, la cerere si in mod gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte;

• dreptul de a obtine de la SCULEGERO, la cerere si in mod gratuit transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001;

• dreptul de a obtine de la SCULEGERO, la cerere si in mod gratuit notificarea catre tertii carora le¬au fost dezvaluite datele oricarei operatiuni efectuate conform alin. 2) sau 3), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

• dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca date care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare; in caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

• dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care v¬au fost incalcate De asemenea, pentru a reclama nerespectarea drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001 va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau/si instantelor de judecata.

 

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SCULEGERO certifica faptul ca indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal.

SCULEGERO utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. Pentru mai multe detalii şi informatii orice persoana interesata se poate adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

SCULE GERO colecteaza date cu caracter personal pe paginile sale, numai cu acordul voluntar al utilizatorului sau al clientului, in urmatoarele scopuri: 

-validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;

- rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

-pentru a asigura accesul acestuia la serviciile oferite;

-trimiterea de buletine informative periodice (newslettere), in format exclusiv electronic;

-  contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

- contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

- scopuri statistice.

POLITICA PRIVIND UTILIZAREA COOKIE-URILOR



CE SUNT COOKIE-URILE ?

 

La accesarea site-ului nostru, informatii relative la navigare, cum ar fi tipul de terminal folosit (computer, tableta, smartphone, etc.), pot fi stocate in fisiere numite Cookies (cookie-uri) care se gasesc pe terminalul dumneavoastra, in functie de alegerile pe care le faceti in legatura cu Cookies si pe care le puteti modifica oricand. Doar cel care a creat un Cookie poate citi sau modifica informatiile din acesta.

Crearea si utilizarea de Cookies de catre terte parti sunt supuse politicilor de protectie a vietii private a acestor terti. Noi va informam despre Cookies pe care le cunoastem si de posibilitatile de care dispuneti pentru a face alegeri privitoare la aceste Cookies.

Exista de exemplu posibilitatea sa includem in site-ul nostru, aplicatii informatice produse de terti, care va permit partajarea continutului site-ului nostru cu alte persoane sau aducerea la cunostinta altor persoane a paginilor vizitate sau a opiniei dumneavoastra cu privire la continutul site-ului nostru. In aceasta categorie se incadreaza butoane de tip „Share”, „Like”, corespunzatoare retelelor sociale precum Facebook, Twitter, Google+, etc.

Retelele sociale care furnizeaza un astfel de buton este posibil sa va identifice cu ajutorul acelui buton, chiar daca nu l-ati utilizat in timpul consultarii site-ului nostru. De fapt acest buton poate permite retelei sociale sa va urmareasca doar datorita faptului ca erati conectati la reteaua sociala respectiva in timpul navigarii pe sute-ul nostru.
 

Noi nu avem niciun control asupra procesului utilizat de retelele sociale pentru colectarea informatiilor relative la navigarea dumneavoastra pe site-ul nostru si asocierea acestora la datele personale de care ei deja dispun. Va invitam sa consultati politicile de protectie a vietii private a acestor retele pentru a lua la cunostinta cum vor fi utilizate – in principal in scopuri publicitare – informatiile de navigare pe care ei le pot recupera, multumita acestor butoane.

Aceste politici de protectie trebuie in principiu sa va permita alegerea fata de utilizarea acestor retele sociale, prin configurarea in consecinta a conturilor de utilizator din fiecare astfel de retea.

 

CARE SUNT ALEGERILE POSIBILE CU PRIVIRE LA COOKIES ?

Aveti mai multe posibilitati pentru gestionarea Cookies. Toate configurarile pe care le puteti face pot modifica experienta navigarii dumneavoastra pe Internet si conditiile de acces la anumite servicii care necesita utilizarea Cookies. Puteti sa va modificati in orice moment alegerile in materie de Cookies prin mijloacele descrise in continuare.

 

 

 

Instrumente oferite de programul de navigare

Puteti configura programul de navigare in asa fel incat aceste Cookies sa fie stocate pe terminalul dumneavoastra sau dimpotriva sa fie sterse, fie in totalitate fie in functie de cel care le emite. Puteti de asemenea configura ca programul de navigare sa va consulte punctual asupra acceptarii sau refuzului unui Cookie, inainte ca acesta sa fie stocata pe terminalul dumneavoastra.

Acordul privitor la Cookies

Stocarea unui Cookie intr-un terminal este subordonata vointei utilizatorului terminalului si poate fi permisa si modificata in orice moment, gratuit, prin intermediul optiunilor oferite de programul de navigare. Daca ati acceptat in programul de navigare stocarea Cookies pe terminal, Cookies integrate in pagini si continutul pe care l-ati consultat vor putea fi stocate temporar pe terminalul dumneavoastra. Ele vor putea fi consultate doar de catre emitatorul lor.

 

Refuzul Cookies

 

Daca refuzati stocarea Cookies pe terminalul dumneavoastra, sau daca le stergeti pe cele stocate deja, nu veti mai putea beneficia de anumite functionalitati care sunt necesare navigarii in anumite pagini ale saitului nostru pentru a va inbunatati experienta de navigare. De exemplu daca refuzati sau stergeti Cookies importante, nu veti mai putea face comenzi pe sait. De asemenea, daca refuzati sau stergeti Cookies functionale, nu va vom mai putea propune o versiune a sait-ului adaptata terminalului dumneavoastra si nu vom mai putea localiza magazinul cel mai apropiat. In astfel de cazuri, ne declinam responsabilitatea pentru functionarea degradata a serviciului nostru rezultata din imposibilitatea de a stoca sau consulta Cookies necesare functionarii si pe care le-ati refuzat sau le-ati sters.

 

CUM SE DEZACTIVEAZA / ACTIVEAZA COOKIES ?

Pentru gestionarea Cookies, configurarea programelor de navigare este diferita. Informatii legate de configurare gasiti in meniul Ajutor al programului de navigare.

 

Google Chrome
In meniul Setari, alegeti „Afisare setari avansate” in partea de jos a paginii.

Apasati butonul „Setari continut” in sectiunea Confidentialitate. Sectiunea situata in partea de sus a paginii care apare, „Toate Cookies si datele despre sait” va permite instalarea Cookies dorite. Va permite de asemenea stergerea cookies deja stocate. Mai multe informatii pe sait-ul Google Chrome

Mozilla Firefox
In meniul Unelte, selectati „Optiuni”.

Selectati tabul „Viata privata” din fereastra Optiuni

In meniul derulant alegeti „Utilizeaza parametri personalizati pentru istoric”

Aceasta va afisa optiunile pentru Cookies si le veti putea alege si autoriza sau refuza bifand casuta corespunzatoare. Mai multe informatii pe saitul Mozilla Firefox

Internet Explorer 6+
In meniul Unelte, selectati „Optiuni Internet”

Apasati tabul Confidentialitate

Veti vedea parametri de confidentialitate cu sase optiuni, care va permit controlarea numarului de Cookies care sunt inregistrate: Blocarea tuturor Cookies, Inalta, Medie spre inalta, Medie (nivelul implicit), Scazuta si Acceptarea tuturor Cookies. Mai multe informatii pe saitul Microsoft

Safari
In meniul derulant, selectati „Preferinte”

Deschideti tabul Securitate

Selectati optiunea dorita in sectiunea „acceptare Cookies”
Mai multe informatii pe situl
Apple

Atentie, alegerea dumneavoastra genereaza un Cookie. Daca stergeti toate inregistrarile de tip Cookie din terminalul dumneavoastra, noi si furnizorii nostri, nu vom sti ca ati facut alegerea respectiva.

 

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Str. Olari, nr. 32, sector 2, Bucuresti Telefon: (021).252.58.88 Fax: (021).252.57.57 Web: http://www.dataprotection.ro/

IP-ul tau este: 23.20.193.33
Copyright © 2017 SCULEGERO - Scule gero, scule profesionale online
Gero Electronic Group S.R.L. CIF: RO 5793292 RC: J40/11101/1994 -- ANPC --- site gazduit de mxhost
Parse Time: 0.319 - Number of Queries: 246 - Query Time: 0.0502049059143